Запрошую вас відвідати сайт "Сценарії масових заходів"

Я сподіваємося, що сценарії, які я розмістила на сторінках цього сайту допоможуть вам у вашій роботі.
Це сценарії тих масових заходів, концертів, дитячих свят, КВК, які ми проводили у нашому районі, а також ті, які я знайшла в інеті і мені вони сподобались.





ПРОГРАМА КОНЦЕРТУ - Готель «Рейкарц» смт.Жденієво








ПРОГРАМА КОНЦЕРТУ
Готель «Рейкарц» смт.Жденієво

Ведучий.
Добрий день, шановні гості нашого краю!
Ми раді вітати вас на нашій прекрасній гірській Воловеччині.

Прийміть щиросердечні вітання з першотравневим святами та святом яке наближається - Днем Перемоги! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро, а ці чудові свята додадуть всім наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах і непохитної віри в світле та щасливе майбутнє!
Ведучий.
А зараз я хочу представити вам учасників сьогоднішнього концерту. Це вихованці Воловецького районного центру позашкільної роботи і дитячої творчості:
• хореографічний колектив «Ренесанс», керівник Любов Полажинець;
• вихованці студії естрадного співу:
 лауреат Всеукраїнського конкурсу виконавців естрадної пісні «Вечори над Латорицею» «Крок до зірок», учасниця відбіркового туру програми «Ікс -фактор» у Закарпатті Василина Середа,
 переможниця обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Талановиті діти України», обласного конкурсу «Звичайне диво» Діана Брунцвик,
 переможниця районного конкурсу естрадної пісні «Крок до зірок» Яна Ледней,
 переможниця багатьох пісенних конкурсів, в тому числі таких як «Талановиті діти України» та «Зор»яні мости» в м.Києві, Марійка Монда.
 Керівник студії – Мар»яна Калитич;

• вихованець гуртка гітаристів, переможець обласного конкурсу виконавців –інструменталістів Владислав Бурдюх, керівник Ігор Середа.
Ведучий.
Розпочинає наш концерт хореографічний колектив «Ренесанс». Український народний танець «Садочок».
Ведучий.
Все у житті починається з малого. З маленького зернятка виростає колосок, а з колоска – велика і пухка хлібина, ну а з маленьких діток виростають чудові артисти і співаки. І зараз для вас співає найменша учасниця нашої програми Діана Брунцвик. Пісня «Дощик»
Ведучий.
Багатий травень на різноманітні свята. У травні ми святкуємо День солідарності трудящих, день пам’яті жертв Другої світової війни і День Перемоги, а от сьогодні , 3 травня, у нашій країні відмічають День Сонця. Для нас, землян, найважливіша особливість Сонця в тому, що біля нього виникла наша планета, і на ній з'явилася життя і ми з вами.
І саме з такою піснею- «Сонце» з репертуару Ані Лорак - вас вітає Василина Середа .
Ведуча.
9 травня світова громадськість відзначає ще одне чудове свято, яке стосується і нас з вами. Це Свято матері, яке в Україні ми будемо святкувати як день перемоги – 9 травня. Отож вітаємо вас з цим прекрасним святом і бажаємо всім матерям нев’янучої краси, здоров»я, миру та добробуту, а Яна Ледней подарує вам пісню «Мамо»
КОНКУРС готелю «Рейкарц»
Ведучий.
Та на цьому свята у травні не закінчуються. Сьогодні, тобто 3 травня, громадськість світу відзначає Міжнародний день свободи преси.
Ну, а на нашому концерті також звучать міжнародні мотиви. Сучасний танець « Східні мотиви» . Зустрічайте, хореографічний колектив «Ренесанс»!
Ведучий.
Міжнародні мотиви продовжить Владислав Бурдюх, який виконає для вас інструментальний твір «Сільвія».
КОНКУРС готелю «Рейкарц»
Ведуча.
Шановні гості, ми надіємося, що вам сподобалася наша Воловеччина, її цілюще повітря і незрівняна краса Карпатських гір, і особливо перебування в цьому чудовому готелі.
І ми би хотіли, щоб ви поверталися до нас знов і знов, а ми будемо радувати вас своїми танцями і піснями.
І зараз для вас співає наша зірочка Марійка Монда -
Албанська пісня
Ведуча.
Кажуть, скільки є народу на землі, стільки і смаків. І напевно так воно і є. А от в музиці , особливо у піснях, у кожного свої уподобання. Хтось любить рок, хтось , метал, хтось реп а хтось хіп-хоп.
Але наша юна зірочка Васинка Середа любить джаз.
Отже, для вас звучить пісня « Simple the best» ( Просто кращий).
Ведуча.
Судячи по оплесках, які звучали в цьому залі, вам сподобалась гра Владислава на кларнеті. І зараз він виконає для вас ще один твір. Зустрічате, Владислав Бурдюх.
«Аргентинське танго».
Ведуча.
Продовжує наш концерт Марійка Монда. Вона мріє стати зіркою великої сцени, і ми надіємося, у неї все вийде.
А зараз вона порадує вас своїм співом і виконає для вас пісню
«Рідний край»
Зустрічайте, Марійка Монда.

КОНКУРС готелю «Рейкарц»
Ведуча.
Наш концерт продовжується. Ми запрошуємо на сцену хореографічний колектив «Ренесанс».
Сучасний танець «Ча-ча-ча».
Ведуча.
Наш концерт добігає кінця.
Сподіваємося, що ви добре відпочили, а наш концерт добавив вам весняного тепла і настрою!
До побачення, на все добре!
До наступної зустрічі в готелі «Рейкарц»






Наші партнери:

Add to Technorati Favorites Украина онлайн Украинский портАл Каталог україномовних сайтів Каталог україномовних сайтів Каталог україномовних сайтів Lemky.com RedTram – система пошуку новин Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів a href="http://www.vox.com.ua/" target="_blank"> [Vox.com.ua] Портал українця
ЦПРДТ!