Запрошую вас відвідати сайт "Сценарії масових заходів"

Я сподіваємося, що сценарії, які я розмістила на сторінках цього сайту допоможуть вам у вашій роботі.
Це сценарії тих масових заходів, концертів, дитячих свят, КВК, які ми проводили у нашому районі, а також ті, які я знайшла в інеті і мені вони сподобались.





Сценарій свята "В дорогу, мріє, нас веди"

Сценарій свята «В дорогу, мріє, нас веди!»

(вшанування медалістів загальноосвітніх шкіл

Во­ловецького району)

Частина 1.

В записі звучать пісні про дитинство, шкільні роки. Під музику біля Воловецької ЗОШ 1-111 ст. формується колона з випускників, педагогів, батьків та запрошених. Попереду ко­лони – духовий оркестр. За ним шикуються медалісти. В ру­ках у них різнокольорові кульки та квіти. За медалістами ста­ють випускники, а далі - вчителі, батьки, гості. Під звуки ма­ршу колона рухається до приміщення райдержадміністрації. Над входом в приміщення райдержадміністрації лозунг “В до­рогу, мріє, нас веди!”

Колони біля входу також святково прикрашені квітами та кульками. Під звуки духового оркестру медалісти стають па­рами з обох сторін алеї .

Площадка перед входом до райдержадміністрації святково прибрана. Попід стіною розміщені м’які крісла для запрошених, випускників 1965 року. Посеред алеї простелені килимові доріжки. Посередині площадки стіл у стилі «ретро» з квітковою композицією. Обабіч столу встановлено мікрофони.

Ведучий. Добрий день, дорогі випускники, шановні батьки, вчителі, гості свята!

Ведучий. Сьогодні ми зібралися тут, щоб вшанувати кращих учнів, випускників загальноосвітніх шкіл району.

Ведучий.

День сьогодні такий незвичайний,

Сонце встало, умите в росі.

Тут зібрались зі шкіл медалісти,

Їх вітатимуть нині усі.

Ведучий.

Поруч з ними – батьки, педагоги,

Що вселяли надію, добро,

Відкривали незнані дороги,

Дарували любов та тепло.

Ведучий.

А вела їх у далеч незнану

Королева нелегких наук,

Бо за роки навчання у школі

Було всього,- цього не забуть!

Ведучий.

Та завжди рятували корабель

Мудрі, скромні шкільні активісти,

Що в навчанні були завжди перші,

А на фініші вже – медалісти!

Ведучий.

Тож вітаймо їх нині на святі

І за працю подяку складім.

Хай же радість за них, медалістів,

Ввійде в школу і в їх рідний дім!

Ведучий. Слово надається заступнику начальника відділу освіти Полянчич Марії Андріївні.

(Виступ заступника начальника відділу освіти Полянчич М.А. та представлення гостей свята. Надання права випускникам Воловецької ЗОШ 1-111 ст. по­класти квіти до пам’ятника загиблим воїнам).

Ведучий. Слово для вітання випускників – медалістів нада­ється голові районної державної адміністрації Жигану Яро­славу Федоровичу.

( Виступ- вітання голови РДА Жигана Я.Ф.)

Ведучий. Медалістів хоче привітати голова районної ради на­родних депутатів Панькулич Іван Васильович.

(Виступ – вітання голови райради Панькулича І.В. Далі – виступи 2 – х запрошених : представника Приватбанку, депу­тата облради)

Ведуча. Дорогі наші випускники! Сьогодні у вас незвичайне свято. Вас вітають батьки, вчителі, влада нашого району, але вас сьогодні прийшли привітати випускники – медалісти Воловецької школи , які рівно 50 років тому, стояли на урочистій лінійці такі ж молоді і красиві, як сьогодні і ви. Дорогі випускники 1965 року, вам слово

(Виступ запрошених)

Ведучий. Дорогі випускники! Одинадцять років тому на шкі­льному порозі вас зустріли і сміливо повели по Країні знань ваші перші вчителі. Вони не тільки вчили вас читати, писати і рахувати, а й наполегливо навчали життєвим мудростям, вихо­вували любов до рідного краю, матері –Вітчизни, шану до лю­дей праці, батьків, чесність, порядність, милосердя.

Ведучий. Слово для привітання надається першій вчительці, мамі випускниці – медалістки Горбей Тетяні Дмитрівні з Н.Ворітської ЗОШ 1-111 ст.

( Виступ вчительки Н.Ворітської ЗОШ 1-111 ст. Горбей Т.Д.)

Ведучий. Дорогі друзі! На наше свято завітала сама Королева наук зі своїми радниками. ЇЇ високість вела Вас тернистими шляхами до вершин Олімпу. Завдячуючи їй, ви здобули золото і срібло і по праву ми сьогодні вшановуємо ваш титанічний труд і славимо вашу перемогу.

Ведучий. Королево наук, Тобі слово!

Королева наук. Друзі мої ! В цей день, радісний і сумний водночас, ви говорите всім “до побачення”, але не “прощавай”. Від дверей, за якими залишилось ваше щасливе дитинство, ви підете різними дорогами в сповнене радощами і прикрощами доросле життя. Ці дороги будуть рівними і глад­кими, важкими і тернистими, але я бажаю вам, щоб були вони завжди чистими.

Пам’ятайте мою науку! Не зупиняйтеся на досягнутому! Збагачуйте свої знання, уміння, правильно використовуйте їх для розбудови та розквіту нашої рідної України, бо ви - її май­бутнє, бо саме ви впишете нові сторінки в її історію.

На згадку про шкільні роки та мою науку я дарую вам свої ПОБАЖАННЯ. У скрутні хвилини ви перечитуйте їх і вони додадуть вам сил подолати труднощі, перешкоди, вселять віру в перемогу добра над злом, допоможуть здійснитися вашій мрії.

Радники, вручіть Побажання нашим медалістам.

( радники вручають медалістам Побажання Королеви наук, а вона зачитує його текст , який оформлено у вигляді старовинного манускрипту перев’язаного стрічною із сургучевою печаткою).

Дорогий друже!

Ось і настав цей день прощальний,

Завітна мрія кличе, зве.

Позаду школа, вірні друзі –

Дорога уперед веде.

Та де б не був Ти, де б не вчився,

Науку старших пам’ятай:

Будь працьовитим, чесним, добрим,

Батьків своїх не забувай.

Куди би доля не кидала,

Що б не спіткало у житті,

Знаходь стежинку до домівки

Й до школи рідної путі.

Працюй сумлінно, вчися жити,

Хай Бог від лиха береже!

Нехай бажання всі здійсняться,

А мрія у життя веде!

З повагою – Королева наук.

Червень, 2005 рік.

Наші партнери:

Add to Technorati Favorites Украина онлайн Украинский портАл Каталог україномовних сайтів Каталог україномовних сайтів Каталог україномовних сайтів Lemky.com RedTram – система пошуку новин Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів a href="http://www.vox.com.ua/" target="_blank"> [Vox.com.ua] Портал українця
ЦПРДТ!