Запрошую вас відвідати сайт "Сценарії масових заходів"

Я сподіваємося, що сценарії, які я розмістила на сторінках цього сайту допоможуть вам у вашій роботі.
Це сценарії тих масових заходів, концертів, дитячих свят, КВК, які ми проводили у нашому районі, а також ті, які я знайшла в інеті і мені вони сподобались.





Сценарій конкурсу "Міс Верховинка - 2005"

Частина 2.

ВЕДУЧИЙ. А зараз наш другий конкурс «Розминка». Кожна з вас повинна дати вичерпну відповідь на те запитання, номер якого ви вибрали. Отож, починаємо!

(Ведучий та ведуча по черзі підходять до кожної дівчини і кожна витягує зі скляної вази номер питання на яке дає відповідь)

ВЕДУЧИЙ. (після закінчення конкурсу).Що ж, усі наші конкурсантки впоралися з нашим завданням! Їхні відповіді були вельми красномовні!

ВЕДУЧА. І МИ БЕЗМЕЖНО РАДІ, ЩО НАШІ ДІВЧАТА НЕ ТІЛЬКИ ВРОДЛИВІ, АЛЕ І Розумні, і винахідливі, і дотепні і оригінальні, тобто, справжні красуні, або як прийнято називати у цілому світі, – справжні Леді.

ВЕДУЧИЙ. Вже готові результати першого конкурсу «Візитна картка» І зараз ми оголосимо їх.

Отже,

Учасниця під №1 – Тетяна -

І т.д. ( за протоколом який подадуть члени журі)

(звучить фонограма і дівчата – учасниці виходять зі сцени. Поки учасниці виходять, ведучі продовжують програму).

ВЕДУЧИЙ. Шановні наші глядачі! Як ми переконалися на практиці, шлях до “зірок” не такий вже і простий! За кожною маленькою зірочкою стоїть колосальна робота!

ВЕДУЧА. І навіть коли одного разу наші чарівні конкурсантки долетять у вихорі своєї професії до небес, то сподіваємося, що їм ніколи не доведеться падати в “зоряному дощі”!

ВЕДУЧИЙ. А в нашій сьогоднішній програмі – справжній парад маленьких зірочок. Зустрічайте! На сцені ВАСИЛИНКА .

А зараз ще одна «зірочка» - Аліна Лохаївська.

ВЕДУЧИЙ. Отже, шановні наші глядачі, перш ніж продовжити нашу програму, ми оголосимо кількість балів набраних кожною конкурсанткою за другий конкурс «Розминка»

(оголошуються результати конкурсу за поданим протоколам )

ВЕДУЧА. Яка маленька дівчинка не мріє стати принцесою? Але ж це тільки на перший погляд здається, що бути принцесою так легко!

ВЕДУЧИЙ. Зважте самі: численні прийоми...

ВЕДУЧА. ...Тугі корсети...

ВЕДУЧИЙ. ...Довгі бали, на яких обов’язково знайдеться заморський принц, який просить вас неодмінно виконати його улюблену пісню або ж потанцювати з ним справжнісіньку королівську кадриль!

ВЕДУЧА. З цього випливає, що в кожної принцеси, яка поважає себе, обов’язково повинен бути свій «коронний номер», яким вона зможе вразити присутніх найвишуканішого балу!

ВЕДУЧИЙ. Тому, шановні глядачі, дозвольте оголосити третій , найбільш цікавий і захоплюючий конкурс із умовною назвою “Коронний номер”!

ВЕДУЧА За умовами цього конкурсу, кожна конкурсантка повинна продемонструвати свій талант, тобто художній номер у власному виконанні.

ВЕДУЧИЙ. Наше журі оцінить у цьому конкурсі оригінальність номера, артистичність кожної учасниці та майстерність його виконання! Отже, починаємо!

ВЕДУЧА. Запрошуємо на сцену конкурсантку під номером №1 Шекмар Тетяну. Сучасний танець.( По черзі оголошують творчі номери конкурсанток)

( порядок виступу конкурсанток залежить від попередньо проведеного жеребкування. Оголошення конкурсних номерів здійснюють ведучі )

ВЕДУЧИЙ. (після закінчення конкурсу) Що ж, щиро дякуємо нашим конкурсанткам за цікаві і змістовні номери. Просимо журі виставити оцінки за конкурс!

ВЕДУЧА. Отже, поки наші учасниці готуються до останнього конкурсного завдання, яке для вас, шановні глядачі, залишається інтригуючою загадкою, зверніть увагу на ті бюлетені для голосування, які ви отримали біля входу до залу. У кожному бюлетені ви знайдете список імен учасниць конкурсу. Навпроти кожного імені – порожня клітинка. Отже зараз ми попросимо вас зробити свій вибір, поставити відповідну позначку в одній із клітинок.

ВЕДУЧИЙ. У результаті підрахунку ваших голосів буде визначена дівчина, яка стане володаркою титулу “Міс глядацьких симпатій”. Зараз наші помічники пройдуть залом із скриньками для голосування, а ми попросимо вас всіх дружно проголосувати. Домовились?

ВЕДУЧА. Шановне журі вже подало нам результати конкурсу «Коронний номер» І зараз ми їх оголосимо.

Ведучий. (зачитує протокол по 3 конкурсу )

Ведуча. Отже, позаду вже три конкурси і поки наші конкурсантки готуються до останнього конкурсу , можливо, найважливішого... Ми запрошуємо на сцену переможця другого туру Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» вокальний ансамбль «Ромашки» Центру позашкільної роботи та дитячої творчості. Керівник Тетяна Паньків.

( Під час виконання концертного номера двоє помічників ідуть у зал із скриньками і проходять між рядами для того, щоб всі бажаючі могли взяти участь у голосуванні)

ВЕДУЧА. Послухай, Вадиме, а ти знаєш, як з’явилася жінка на світ?

ВЕДУЧИЙ. Звичайно. Бог наслав на чоловіка сон, і коли той міцно спав, з ребра Адама зробив Єву.

ВЕДУЧА. А мені відома цілком інша версія. Ось прослухай. Після того як до Бога звернувся чоловік і поскаржився на свою нудьгу, Бог замислився, з чого ж зробити жінку, якщо весь людський матеріал пішов на чоловіка. І тому став створювати жінку з кількох яскравих променів сонця, всіх чарівних фарб зорі, задумливого смутку, краси лебедя, грайливості кошеняти, граційності газелі, притягальної сили магніту.

ВЕДУЧИЙ. Все змішав і додав: в’їдливості мухи, впертості осла, зажерливості акули, ревнощів тигриці, мстивості пантери, кровожерливості п’явки, дурману опіуму та невблаганності стихії.

ВЕДУЧА. Цю жінку Бог вручив чоловікові зі словами: “Бери її такою, якою вона вийшла, і не намагайся її переробити. Зазнавай щастя з нею впродовж життя та терпи муки від неї до самої смерті”.

ВЕДУЧИЙ. От вам і вирок, шановні наші чоловіки.

ВЕДУЧА. Ця легенда - жарт, але у ній є й доля істини, адже жінка – це одвічний біль і одвічна втіха. Вона може перетворити життя і на рай, і на пекло. Від її любові чи нелюбові залежить дуже багато. А краса її підносить чоловіка до найвищого блаженства. Чоловіки заради своїх Леді здатні на будь-які вчинки. Вони дарують їм найвибагливіші квіти, найкоштовніші прикраси і розкішні сукні і запрошують їх на справжнісінькі світські бали.

ВЕДУЧИЙ. Отже, пані та панове! Дозвольте запросити вас на справжнісінький світський бал!

(починає звучати легка музика і на фоні музики ведучі продовжують)

ВЕДУЧА. Де, як не на балу, ви зможете побачити стільки справжніх Леді! Вони прекрасні у своїх легких сукнях, вони граціозні, і здається, що вони зовсім не йдуть, а летять .Вони бездоганні.

ВЕДУЧИЙ. Отже, шановні журі, дорогі глядачі, ми представляємо на ваш суд конкурс під назвою “Дефіле”!

ВЕДУЧА. У цьому конкурсі журі оцінює граціозність дівчат, легкість і витонченість ходи, а також уміння носити найвишуканіше вбрання – вечірню сукню!

ВЕДУЧИЙ. Наш світський бал оголошується відкритим!

(Звучить романтична музика. Світло трохи приглушується. У цей час відбувається зміна декорацій. Потім світло яскравішає і на сцену виходять учасниці. Вони за задумом режисера проходять по сцені демонструючи свої вечірні сукні. Після закінчення дефіле всі дівчата зупиняються у стоп-мізансцені. Ведучі знову оголошують імена конкурсанток Використовуються світлові ефекти).

Ведучий.

ВЕДУЧА. Оплески нашим Леді! Вони прекрасні!

ВЕДУЧИЙ. Без сумніву, кожна з цих учасниць достойна стати першою.

Але першою є тільки одна, яка сьогодні отримає титул “Міс верховинка – 2005”.

ВЕДУЧА. Хочу вам сказати, що всі наші учасниці будуть нагороджені різними титулами, якими саме – визначить журі. Поки журі буде підводити підсумки четвертого конкурсу під назвою “Дефіле” і підбиватиме підсумки всіх конкурсів разом , ми запрошуємо на сцену Аліну Лохаївську і хореографічну групу Воловецької ЗОШ 1-111 ст.

Зустрічайте, переможець конкурсу “Чисті роси” у номінації” Художнє слово”, гуморист Михайло Могіш – В.Ворітська ЗОШ 1-111 ст.

ВЕДУЧА. Шановні пані та панове! Конкурс “Міс Верховинка – 2005” підходить до свого логічного завершення, а це означає, що вердикт журі готовий, і ось уже через декілька хвилин стане відоме ім’я переможниці!

ВЕДУЧА. Для оголошення результатів нашого конкурсу краси і грації “Міс верховинка – 2005 “ та нагородження переможців запрошуємо на сцену , начальника відділу освіти райдержадміністрації Івана Юлійовича Сливку та голову журі, спеціаліста оргвідділу райдержадміністрації Івана Щербея.

(Вітання конкурсанткам.

ВЕДУЧИЙ

(звучать урочисті фанфари. Начальник відділу освіти та голова журі виходять на сцену. Вони вітають учасниць свята і оголошують результати. Помічники підносять дипломи для вручення, корони, стрічки та подарунки. Спочатку зачитуються титули і вручаються подарунки всім конкурсанткам, потім віце міс, а вже тільки потому зачитується ім’я переможниці конкурсу)

ВЕДУЧИЙ. Отже, дорогі друзі, ми починаємо нагородження чарівних конкурсанток.

ВЕДУЧА.

Дипломом із титулом “Міс інтелект” та подарунком нагороджується конкурсантка під номером_______, учениця______________________________________________________школи

Дипломом із титулом“Міс глядацьких симпатій”

“Міс Модель”

“Міс Фотомодель”

“Міс Граціозність”

“Міс Талант”

“Міс Чарівність”

“Міс Грація”

“Міс Ерудиція”

“Міс Фантазія”

“Міс Ніжність”

“Міс Вишуканість”

“Міс Винахідливість”

“Міс Юність”

ВЕДУЧИЙ. А зараз наступає найвідповідальніша і довгоочікувана мить. Для оголошення титулів

“Перша Віце – Міс”

“Друга Віце- Міс”

“Міс Верховинка – 2005” та вручення подарунків

запрошуємо на сцену голову районної державної адміністрації Ярослава Федоровича Жигана.

ВЕДУЧА. Диплом із титулом “Друга Віце- Міс Верховинка – 2005” та цінним подарунком нагороджується учасниця №________________

(оплески переможниці)

ВЕДУЧИЙ Диплом із титулом “Преша Віце- Міс Верховинка – 2005” та цінним подарунком нагороджується учасниця під №____________________

ВЕДУЧИЙ наближається хвилина, коли ми побачимо переможницю нашого конкурсу. Це учасниця під № ___________ удостоєна найвищого звання і їй вручається Диплом із титулом «Міс Верховинка – 2005” та цінний подарунок.

(оплески переможниці)

(Слово надається членам журі)

ВЕДУЧА .Що ж, на жаль, навіть найчудовіший вечір добігає кінця і від його закінчення нас відділяють тільки декілька хвилин. То ж давайте ж іще раз привітаємо наших учасниць бурхливими оплесками!

ВЕДУЧА. Шановні наші красуні! Ми вітаємо вас всіх. У вас – велике майбутнє. Попереду нові сцени і п’єдестали наступних конкурсів краси. Нехай щастить вам у житті, чистих рос вам, мудрої думки, краси і нев’янучої вроди. Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожна з вас – найкраща.

ВЕДУЧИЙ. А МИ, чоловіки, ДАВАЙТЕ СПРОБУЄМО ДИВИТИСЯ на світ очима наших дівчат, любити і поважати їх, створювати їм всі умови для розквіту їхньої краси і інтелекту. Адже від того як ставимося ми до жінки, матері, подруги, коханої і визначається культура цілої нації, а зрештою – культура нашої держави.

( Звучить фінальна пісня у виконанні Василинки Голянич, вокального ансамблю “Ромашки” Центру позашкільної роботи та дитячої творчості і всіх конкурсанток)

ВЕДУЧІ. ( на фоні мелодії) До побачення! До нових зустрічей!

Наші партнери:

Add to Technorati Favorites Украина онлайн Украинский портАл Каталог україномовних сайтів Каталог україномовних сайтів Каталог україномовних сайтів Lemky.com RedTram – система пошуку новин Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів a href="http://www.vox.com.ua/" target="_blank"> [Vox.com.ua] Портал українця
ЦПРДТ!